Om os

Om os

Vi driver Tougaard sammen som et landbrug med hestepension, avl af dressurheste, træningsheste, ammekvæg og lidt skovdrift. Vi brænder for livet på landet, hvorfor arbejde og fritid glider i et. Tougaard er vores fælles passion.

Vi er: 

Anders Nielsen er opvokset på Tougaard og flyttede hjem for at overtage gården i 1988, som dengang ver et større landbrug med malkekøer. I 2004 blev en del af jorden og køerne solgt, og Tougaard blev til det ridecenter, som vi kender det i dag. Anders har , siden han var dreng, haft heste og gennem årene har Tougaard lagt navn til en del avl. Primært dressurheste. De seneste år har Anders opformeret en besætning af Dexter-kødkvæg på omkring 80 dyr, der bruges til naturpleje. 

Janne Storm Seeberg kom først til Tougaard en del år senere. Janne er uddannet staldmester og har fra tidligere erfaring som daglig leder samt staldansvarlig fra ansættelse på andre ridecentre, indtil hun valgte at arbejde hjemme på Tougaard. Janne har også haft heste og redet, siden hun var en lille pige og avler samtidigt kvalitets dressurheste.