Træning

Hestene trænes typisk 5 gange om ugen, efter en individuel træningsplan, tilpasset den enkelte hests niveau, så den trænes optimalt mod det ønskede mål, som fx:

  • Videreuddannelse og stævnedeltagelse
  • Deltagelse ved championater, egnethedstest mv.
  • Klargøring og fremstilling til kåring
  • Kommision til salg

Hestene passes efter alle kunstens regler og står i store bokse samt kommer på fold dagligt, enten alene, med en makker eller i flok efter aftale. De fodres med mysli 3 gange dagligt og tildeles masser af grovfoder i god kvalitet -både ude og inde. 

Pris pr mdr incl opstaldning, pasning og ridning:

5000,- kr incl moms.

Henvendelse:

Carina Nysæther Johansen på 41616113

Janne Storm Seeberg på 28384941


I tæt samarbejde med dressurrytter Carina Nysæther Johansen tager vi heste i træning på Tougaard. Carina har stor erfaring med uddannelse og træning af heste og har fra 2011-2018 arbejdet som rytter under Nikolai Kowalski på Sportsrideklubben Aalborg, hvor hun primært har redet unge heste fra 4 - 7 år, og har starter alt fra championater til MA. Carina har selv en kåret hingst i Dansk Oldenborger, som hun bl.a. vandt championatet for DOA både som 5 og 6 års og blev danmarksmester i 2017 for oldenborgere. Equipagen vandt også Breeders Trophy Open for 6 års i 2018. Samt blev nr 5 ttil hold NM i Norge.